Aanmelden groepen 2024

Inschrijven kan online van 1 mei t/m 7 juni 2024

Het inschrijfgeld bedraagt voor alle leeftijden € 6,50 per persoon, te betalen op IBAN-nummer NL81 RABO 0103 1275 42 t.n.v. Stichting Apeldoorns Wandelcomité te Apeldoorn.

Begeleiding van groepen/ scholen is gratis. Uiteraard ontvangt u dan geen herinnering en komt u niet in aanmerking voor traktaties.

2 t/m 10 personen aanmelden

Wilt u een groep van tussen de 2 en 10 personen aanmelden? Klik dan op de knop hieronder

Onvolledige inschrijving

Wanneer een inschrijving onvolledig is, (geen opgaaf van de te lopen afstand, of voor de hoeveelste keer men mee doet) wordt de persoon automatisch ingeschreven voor de 5 kilometer afstand of voor deelname voor de 1e keer. Wijziging van deze gegevens, kan alleen na afloop van de eerste avond op het startbureau geregeld worden.

Meer dan 11 personen aanmelden

Scholen kunnen zich aanmelden via email naar info@awc-avond4daagse.nl. Via de knop “Download formulier” kunt u een excel inschrijfformulier downloaden. Sla dit document eerst op, op uw eigen PC. Vul voor elke afstand een tabblad in en maak het totale inschrijfgeld op tabblad “Te Betalen” over naar het IBAN-nummer: NL81 RABO 0103 1275 42 t.n.v. Stichting Apeldoorns Wandelcomité te Apeldoorn. Begeleiders hoeven alleen te betalen als ze voor een herinnering lopen. Stuur het ingevulde inschrijfformulier naar info@awc-avond4daagse.nl. Op basis hiervan liggen op dinsdagavond de medailles klaar.

Inschrijven wordt op de meeste telefoons niet ondersteund. Het is het eenvoudigst om dit op uw computer te doen.