Vanavond gaat door! maar iets aangepast.

Dag allen, De A4D vanavond gaat door! Alleen laten we iedereen de 5 km route lopen. Alle wandelaars vertrekken later, om 19:00 uur, vanaf de startlocatie. Daardoor minder wachttijd in de regen op de Van den Vondellaan. Vanaf daar om 19:45 uur vertrek intocht. -De organisatie

Avond van 20-6-2023 afgelast

Ivm de onvoorspelbaarheid van de onweersbuien hebben wij besloten om voor vanavond de A4D af te lasten. Excuses voor het ongemak.

Let op!! Eenrichtingsverkeer voor auto’s

Let op!! tijdens de Apeldoornse avondvierdaagse Orderbos geldt er voor de auto’s op het sportpark Orderbos eenrichtingsverkeer. Met de auto kunt u dan alleen via de Asselsestraat naar Sportpark Orderbos rijden. Dus met de auto kunt U niet via de sportlaan op het terrein komen.!! Met de fiets kunt u juist wel via de laan van spitsbergen -sportlaan naar het sportpark komen. ( een aanrader, omdat deze route rustiger is voor de fietsers dan via de asselsestraat )

🙏 HELP je mee bij de Avondvierdaagse?

🙏HELP je mee bij de Avondvierdaagse? – 2500 kinderen 🎗️gaan weer een leuke 🥳week beleven. – wil jij daar een aandeel in hebben? Help mee! – weet nog hoe leuk 😸je dat zelf vond vroeger? Heb je er mooie herinnering 🥇🥈aan? Dat gun je de kids van nu toch ook? – kost het veel tijd 🕰️? Valt mee. Een enkele avond (1730-2000) is al een mooie bijdrage! – gezellig samen met iemand 🎗️die je kent? Meld je dan 🐥🐥samen aan, via secretariaat@awc-avond4daagse.nl!

Nieuws uit het bestuur

Jan Nijhof gaat verhuizen naar Drenthe, en legt per 1 mei zijn taken binnen het bestuur neer. Jan is vanaf 2015 betrokken bij de Avondvierdaagse Apeldoorn. Eerst alleen als verkeersregelaar, vanaf 2018 ook als penningmeester, en vorig jaar was hij ook de coördinator verkeersregelaars. Het bestuur heeft met veel dankzegging afscheid genomen van Jan in de laatste bestuursvergadering.

Onze nieuwe verkeerscoördinator

‘Menig Apeldoorner kent jou wel’, dat zijn de woorden van mijn echtgenote. Als we op de markt in Apeldoorn lopen, kom ik meestal bekenden tegen die even gedag zeggen. Ik ben Kor Flokstra. Voorheen heb ik als vrijwilliger bestuurlijke functies bekleed in kleindierenorganisaties. Ook heb ik mij in de wijkraad als vrijwilliger bezig mogen houden met het verkeer in de wijk. De veiligheid van fietsers en voetgangers staan bij mij voorop. Beide bezigheden waren mij op het lijf geschreven, maar ik ga nu graag een nieuwe uitdaging aan. Aangezien de huidige coördinator afscheid heeft moeten nemen vanwege een verhuizing naar…

Lees verder

Even voorstellen Gerrie Felida

In april 2019 heb ik na 51 jaar mijn betaalde werkzame leven afgesloten. De verplichte rust tijdens de Corona periode gaf mij de gelegenheid om te kijken wat ik daarna wou gaan doen. Zo ben ik bij de Apeldoornse 4 Daagse terechtgekomen en daardoor ook bij de Avondvierdaagse. Ik ga als penningmeester zorgen voor het financiële beheer in de organisatie van de Avondvierdaagse.

Informatieavond voor scholen

Op 9 mei is een informatieavond voor scholen bij SV Orderbos, de startlocatie van de avondvierdaagse. Aanvang om 20.00. Scholen kunnen van 1 mei t/m 10 juni het ingevulde inschrijfformulier sturen naar Secretariaat@awc-avond4daagse.nl